Forebyggelse af indtrængen

Kaspersky-programmet beskytter din computer mod netværksangreb.

Et netværksangreb er et forsøg på at trænge ind i operativsystemet på en fjerncomputer. Kriminelle forsøger netværksangreb for at etablere kontrol over operativsystemet, forårsage benægtelse af service i operativsystemet eller få adgang til følsomme oplysninger. For at opnå disse mål foretager kriminelle enten direkte angreb som f.eks. portscanning og brute-force angreb eller bruger malware installeret på en computer, der bliver angrebet.

Netværksangreb kan inddeles i følgende typer:

Aktivér/deaktivér Forebyggelse af indtrængen

Vigtigt: Hvis du deaktiverer Forebyggelse af indtrængen, aktiveres det ikke automatisk igen, når Kaspersky starter igen, eller når operativsystemet genstartes. Du skal genaktivere Forebyggelse af indtrængen manuelt.

Når programmet registrerer farlig netværksaktivitet, føjer Kaspersky-programmet automatisk IP-adressen for den angribende computer til listen over blokerede computer, medmindre den angribende computer er på listen over computere, der er tillid til.

Redigér listen over blokerede computere

Du kan oprette og redigere listen over computere, der er tillid til. Kaspersky-programmet blokerer ikke disse computeres IP-adresser automatisk, selv efter farlig netværksaktivitet er registreret fra dem.

Redigér listen over computere, der er tillid til

Når et netværksangreb detekteres logfører Kaspersky-programmet oplysninger om angrebet i en rapport.

Bemærk: Hvis komponenten Forebyggelse af indtrængen lukker ned efter at være stødt på en fejl, skal du læse rapporten og prøve at genstarte komponenten. Hvis problemet ikke er løst, kan du kontakte Kasperskys kundeservice.

Se Forebyggelse af indtrængen-rapport